Το απόγευμα της Τετάρτης (14/09, 17:00), ο Μακεδονικός υποδέχεται τον ΑΟ Χανιώτης στην Πολίχνη, για το τρίτο φιλικό της θερινής του προετοιμασίας.
Μετά την ήττα (1-0) στην Βέροια και την επικράτηση κόντρα στον Καμπανιακό (2-0), οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο χορτάρι για να αναμετρηθούν με τους πρωταθλητές Χαλκιδικής, με την δουλειά στην προετοιμασία να κορυφώνεται καθημερινά!
Με εξαίρεση τον Τάρικ Μπάγκολα, που ταλαιπωρείται από ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του Γιώργου Αμανατίδη, συμπεριλαμβανομένων του Λούκα Μπουλάτοβιτς και του Αλέξανδρου Μπρατσιάνι, που ξεπέρασαν τα δικά τους προβλήματα.
Ο αντίπαλος
Η ομάδα του Χρύσανθου Λευκαρίτη θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, εξασφαλίζοντας μέσω των διενωσιακών μπαράζ το πολύτιμο και ιστορικό για τον σύλλογο εισιτήριο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Χαλκιδικής.
Ευρισκόμενοι σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, τα «Τσακάλια» έχουν δώσει αρκετά φιλικά ενώ το απόγευμα της 5ης Σεπτεμβρίου πανηγυρίσαν και την κατάκτηση του Super Cup Χαλκιδικής, επικρατώντας με σκορ 4-0 εις βάρος του Αετού Βαρβάρας.