Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Μακεδονικός υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου (04/12, 16:00) την Κοζάνη.
Έχοντας βγει νικητής (2-0) από το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Εδεσσαϊκό και ουσιαστικά αναπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το στραβοπάτημα στους Σαρακηνούς, ο Μακεδονικός θέλει να συνεχίσει απτόητος την πορεία του στην πρώτη θέση του ομίλου, βασιζόμενος στην πολύ καλή φόρμα των παικτών του. Άλλωστε, όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του ο προπονητής, Γιώργος Αμανατίδης, το ολοκληρωμένο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας θα παρουσιαστεί από την έβδομη αγωνιστική και έπειτα.
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον σημερινό αγώνα και μοναδικός απών είναι ο φαντάρος της ομάδας, Παναγιώτης Τσιαμπάζης. Ο Γιώργος Αμανατίδης θα ανακοινώσει την αποστολή στους ποδοσφαιριστές του μιάμιση ώρα πριν τη σέντρα.
Ο αντίπαλος
Οι φετινές προσδοκίες για την Κοζάνη, που πέρυσι συμμετείχε στη Football League, ήταν υψηλές, όμως έως τώρα στη σεζόν δεν έχουν εκπληρωθεί.
Σκληροτράχηλη από τη μια, δεν έχει ηττηθεί ακόμη μακριά από την έδρα της, όμως στην Κοζάνη έχει πληγωθεί βαθμολογικά και αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι μετά από έξι αγωνιστικές καταλαμβάνει την 10η θέση του 2ου ομίλου.
Με τον πρωταθλητισμό να αποτελεί τον στόχο της σεζόν, η σημερινή αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας για την Κοζάνη.