Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος της Raffaele Pizza & Pasta υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/12) την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μακεδονικού.
Οι πρωταγωνιστές του Α Ομίλου της Β Ζώνης της Α2 Ανδρών, παίκτες και τεχνικό επιτελείο, απόλαυσαν ένα περιποιημένο γεύμα έχοντας στο πλάι τους τον έφορο του τμήματος βόλεϊ, κ. Γιώργο Πετρίδη, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή του Μακεδονικού, κ. Γιώργο Παυλάκο.
Η ήττα (3-2 σετ) από το Πανόραμα δεν πτοεί την ομάδα, που συνεχίζει στην πρώτη θέση του ομίλου της και απόψε (18/12, 19:00) υποδέχεται τη ΧΑΝΘ στο ντέρμπι κορυφής και με το βλέμμα στην πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η διοίκηση του Μακεδονικού ευχαριστεί θερμά τη Raffaele Pizza & Pasta για τις υπηρεσίες που μας προσέφερε για ακόμη μία φορά, δημιουργώντας πάντοτε ξεχωριστές εμπειρίες για αθλητές, αθλήτριες και στελέχη του συλλόγου στο χώρο της.