Ήττα εκτός έδρας στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για την ομάδας της Κ-20 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος από την ομάδα του Π.Σ.Ευκαρπίας με 71-69.
Η παίχτες του Μακεδονικού αν και είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα καθ’ ολη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έχοντας πάρει διαφορά εώς και +16 πόντους , ωστόσο ένα καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο έφεραν στον πόντο την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού κι ενώ το σκορ ήταν 67-69 υπέρ του Μακεδονικού ένα τρίποντο του Ολουσίδη 14 δευτερόλεπτα πριν την λήξη έβαλε την ομάδα της Ευκαρπίας μπροστά σκορ όπου και το διατήρησαν εώς το τέλος.
Το φύλλο αγώνος :
Π.Σ.ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟNΙΚΟΣ 71-69 (Δεκάλεπτα: 11-20, 28-44, 52-53,71-69)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Αγραφιώτης – Μιμικόπουλος
Π.Σ.ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ : (Προπ. Κατσούλης), Στόικος 2, Καραγιώργος 4, Ζιώγας, Καρακώστας, Κυριαζόπουλος, Λαουλεάνου 14(1), Ολουσίδης 14(1), Γκαβέζος 19 (1), Πεδίκης 12, Βαλανούσης 6(2)
ΜΑΚΕΔΟNΙΚΟΣ:(Προπ. Ιωαννίδης), Καραφουλίδης, Χαλάτσης 20(2), Βαρβάτος 8, Μπαρζού 7, Κομμάτας 8, Παπανίκος 6 , Μπαρδαξής 3(1), Γιαλατζής 8(2), Κοντσές ,Καράκαρης, Λυχριδάς 1, Γραβάνης 22