Η ομάδα του Μακεδονικού παρά το καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το εξαιρετικό φέτος Ανατόλια το οποίο επικράτησε με σκορ 61-86 στο κλειστό της Ευκαρπίας.
Οι παίκτες του Σταύρου Γουναρίδη μπήκαν διαβασμένοι στην αναμέτρηση κυρίως επιθετικά βρίσκοντας λύσεις στο σκοράρισμα, ωστόσο αμυντικά δεν τα πήγαν το ίδιο καλά με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μικρό προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου με σκορ 18-23.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Μακεδονικού συνέχισε να είναι πολύ καλή και να μένει κοντά στο σκορ μέχρι τα μισά της περιόδου όπου οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν να δημιουργούν διαφορά ασφαλείας, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 35-49.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παιχτών του Μακεδονικού το Ανατόλια έχοντας πληρότητα σε όλες τις θέσεις απέδειξε ότι δεν είναι άδικα στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ανεβάζοντας πολύ γρήγορα την διαφορά άνω των 20 πόντων, με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με σκορ 48-68.
Η τελευταία περίοδος έμοιαζε τυπική διαδικασία δίνοντας την δυνατότητα στους δύο προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με σκορ 61-86.
Το φύλλο αγώνος:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΑ 61-86
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-23, 35-49, 48-68, 61-86
Διαιτητές: Θεοδώρου – Φουτζήλας
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γουναρίδης): Χαλάτσης 6, Κοντσές 4, Μπαρζού 4, Κουντουραντζόγλου 4, Τσινόπουλος 4, Κομμάτας, Καραθανάσης 2, Ουλουσίδης 15 (1), Καλογεράτος 3, Ιωαννίδης 5 (1), Χαντζίδης 14.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Γκαϊτατζής): Νικολαΐδης 2, Στεφανίδης 7 (1), Αμπατζάς 10 (2), Γαλανίδης 3 (1), Κωνσταντινίδης 6, Ξενιτίδης 5, Κιγμέτογλου 12, Ζώτος 7, Μπρόζος 20 (2), Καραποστόλου 14 (1).