Απόλυτος κυρίαρχος από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα του Μακεδονικού νίκησε εύκολα την ομάδα του Π.Ο.Μαλακοπής με 1-4 εκτός έδρας και διατήρησε το αήττητο για την φετινή χρονιά.
Η παίχτες του Μακεδονικού μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας αρκετά ψηλά και μη δίνοντας την δυνατότητα στους γηπεδούχους να αναπτυχθούν αναγκάζοντάς τους να κάνουν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου. Ο Μακεδονικός κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Καραγκούνη στο 22′. Η συνέχεια του παιχνιδιού αποδείχθηκε εύκολη για την ομάδα μας, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και επιβάλλοντας το δικό της ρυθμό. Στο 33′ ο Μακεδονικός με σκόρερ τον Πουρσανίδη διπλασίασε τα τέρματα του και με τον Στασινόπουλο στο 70′ έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι του Τζεβελέκη στο 77′ όμως ο Παππάς στο 86′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδος μας διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-4.
Το φύλλο αγώνος:
Π.Ο.Μαλακοπής – Μακεδονικός 1-4
Σκόρερ: Καραγκούνης (22′ αυτ.), Πουρσανίδης (33′), Στασινόπουλος (70′), Τζεβελέκης (77′ πεν.), Παππάς (86′).
Διαιτησία: Λυμπούδης (Μιχαηλίδης – Μερκενίδης).
Π.Ο.Μαλακοπής (Βλάχος): Κωφός, Ζαραγκούλιας, Γκάλιος, Καραγκούνης, Τριανταφυλλίδης, Κουστράβας, Τζεβελέκης, Μουρατίδης, Γολιδόπουλος (55′ Καλλιάκης), Πασχαλίδης, Αναστασιάδης (72′ Γερασίμου).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αβραμίδης): Καραβελίδης, Μπιτζένης, Αβαλιάν, Αντωνιάδης, Κουτίνης ,Πουρσανίδης, Μπασκάκης, Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος (72′ Παππάς), Πεχλιβάνης (66′ Ζαγναφέρης), Παπαποστόλου.