Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με όλο το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, ακολουθώντας και την αντίστοιχη συμφωνία με τον προπονητή, Ανδρέα Παντζιαρά.
Πιο συγκεκριμένα, στον Μακεδονικό θα καταθέτουν τις γνώσεις και το μεράκι τους για άλλη μια χρονιά ο βοηθός προπονητή-γυμναστής, Γιάννης Καμπουρίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Νίκος Γρηγοριάδης, ο υπεύθυνος του τμήματος scouting, Γιώργος Γουμάγιας, και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Παύλος Δήμου.
Όλοι τους επιτέλεσαν άψογα τους επιμέρους ρόλους που ανέλαβαν στην πορεία του Μακεδονικού για μια επιτυχημένη σεζόν.
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται και στους τέσσερις άνδρες να συνεχίσουν να πετυχαίνουν μαζί με τον Μακεδονικό τους στόχους τους!