full screen background image

H Tipbet στους «Μεγάλους χορηγούς» του Α.Σ.Μακεδονικού

Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία νέα μεγάλη συνεργασία για το 2018 με την εταιρία Tipbet η οποία πέρα από την προβολή της στο λογότυπο της φανέλα της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου θα υπάρχει και μία σειρά σημαντικών παροχών προβολής στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας.

H Tipbet είναι είναι μια νέα και φιλόδοξη εταιρεία η οποία έχει την έδρα της στην Μάλτα. Από την ίδρυσή της έως σήμερα, επιδίδεται με αφοσίωση στην παροχή αθλητικών στοιχημάτων. Κάθε μέρα παρέχουμε  εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα με την καλύτερες αποδόσεις. Για να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ικανοποίηση και διασκέδαση των πελατών μας, χρησιμοποιούμε τα λογισμικά τελευταίας γενιάς.

Στην Tipbet κάθε αθλητικό γεγονός αποτελεί μια εκπληκτική εμπειρία !

Οι αθλητικές διοργανώσεις και το ζωντανό στοίχημα δεν αποτελεί μόνο το βασικό μας μέλημα, αλλά και το πάθος μας. Υποστηρίζουμε χιλιάδες μικρά και μεγάλα αθλητικά γεγονότα ανά τον κόσμο με κορυφαίες αποδόσεις.  Έως και το τελευταίο λεπτό ενός ζωντανού αθλητικού γεγονότος, μπορείτε να στοιχηματίσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η τοποθέτηση ενός στοιχήματος καθώς και όλες οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα μας ενδείκνυται για κάθε παίκτη, παρέχοντας κορυφαίες αποδόσεις για όλα τα πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου, χόκευ επί πάγου, μπάσκετ, τένις και πολλών άλλων αθληματων. Όλες οι αθλητικές διοργανώσεις αποτελουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η Tipbet οικοδομεί εμπιστοσύνη με ασφάλεια και αξιοπιστία

Η στοιχηματική πλατφόρμα εγγυάται εξαιρετική ασφάλεια παρέχοντας τις απαιτήσεις ασφαλείας οι οποίες ανταποκρίνονται σ΄όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Μέσα από νέους και εξελιγμένους μηχανισμούς ασφαλείας, διασφαλίζουμε την προστασία των συναλλαγών και των καταθέσεών σας. Τα δεδομένα σας είναι απολυτώς ασφαλή και θα προστατεύονται συνεχώς.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένο φάσμα αθλητικών γεγονότων, στατιστικών, ειδήσεων, καθώς και γεγονότων με ζωντανή ενημέρωση. Η διευθέτηση των στοιχημάτων γίνεται γρήγορα και τα κέρδη πιστώνονται αμέσως στον στοιχηματικό λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σας απαντά αμέσως. Μόνο με αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο παροχών καταφέρνουμε να γνωρίζουμε το επίπεδο ικανοποίησης εκ μέρους της χιλιάδων μελών μας παγκοσμίως.

Για επαγγελματίες και αρχάριους

Οι αρχάριοι θα εκτιμήσουν την εύκολη λειτουργικότητα και την φιλική προς το χρήστη
στοιχηματική πλατφόρμα.Τα πολυάριθμα επεξηγηματικά μας κείμενα επιτρέπουν στα νέα μέλη μας την εύκολη εξοικείωση με τον κόσμο του αθλητικού στοιχήματος.
Παρέχουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα από επιλογές στοιχηματισμού με πληθώρα από ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, αναλύσεις και ζωντανά αποτελέσματα για όλους τους πελάτες μας

Ομως το πιο σημαντικό απ’ όλα στον μαγικό κόσμο του αθλητικού στοιχήματος, είτε αφορά σε έμπειρους είτε σε αρχάριους παίκτες, είναι οι αποδόσεις. Και εδώ ακριβώς είναι που ηγούμαστε στον χώρο. Οι αποδόσεις μας βρίσκονται πάντα ανάμεσα στις καλύτερες στην αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος.

Η συνεργασία του Μακεδονικού θα φέρει πιο κοντά την εταιρεία στους πελάτες της στην Ελλάδα, η οποία έχει μεγάλο αριθμό φιλάθλων αλλά και ποδοσφαιρική παράδοση. Η Tipbet έχει αναπτύξει αρκετές συνεργασίες τα τελευταία χρόνια στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως την Βέρντερ Βρέμης, την Στουρμ Γκρατς και της Φορτούνα Ντισελντοφ.

Για περισσότερες πληροφορίες και πολύ στοίχημα επισκεφθείτε το site της εταιρίας tipbet.gr.